De diensten van Body Match Int. voor werkgevers

Bedrijfstraining

Als goed werkgever wil je het beste voor je medewerkers op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Om medewerkers bewust te maken van de invloed van leefstijlkeuzes (bewegen, stress, roken, alcohol, voeding en ontspanning/slaap) op de gezondheid  en vitaliteit, biedt Body Match Int. op maat gemaakte leefstijl trainingen en workshops.  De trainingen worden gemiddeld met een 8,5 gewaardeerd. De trainingen worden bij voorkeur in kleine groepen gegeven omdat dit zorgt voor een grotere betrokkenheid van de deelnemers. Lezingen behoren ook tot de mogelijkheden indien het wenselijk is in korte tijd veel mensen tegelijk te informeren.
N.B.: Deze trainingen zijn leefstijl brede trainingen en staan los van mijn werk als voedingscoach met de producten van Herbalife.

Daarnaast bied ik ook (online) trainingen aan op het gebied van afslanken, omgaan met stress, werk-privé balans, lekker slapen en thuiswerken. Uiteraard behoort maatwerk bij alle trainingen tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie en/ of een vrijblijvende offerte. 

Individuele begeleiding

Een andere mogelijkheid is individuele begeleiding van medewerkers die extra ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van leefstijlkeuzes (bewegen, stress, roken, alcohol, voeding, ontspanning/slaap) om daardoor duurzaam inzetbaar te worden/ blijven en een vitaal leven te leiden. 
Samen met de medewerker wordt onderzocht op welke vlakken verbetering wenselijk is en vervolgens wordt er een concreet actieplan opgesteld om stapsgewijs toe te werken naar een gezonde levensstijl. 
Deze interventie wordt ook vaak toegepast bij medewerkers met een hoger ziekteverzuim dan wel leefstijl gerelateerd ziekteverzuim.

De kosten van individuele begeleiding bedragen €300,= per maand excl. BTW.

Aanmelden

21 dagen challenge

De ultieme uitdaging voor de medewerkers om in groepsverband 21 dagen alleen maar gezond te eten en leven om zo hun lichaam (nog) fitter en gezonder (en slanker/gespierder) te krijgen. Plezier, elkaar positief supporten, deskundige begeleiding en resultaat zijn de belangrijkste kenmerken van deze challenge. Deelnemers zijn hier razend enthousiast over.
Interesse? Vraag dan naar de voorwaarden voor deelname. De begeleiding vindt 1 op 1 plaats en online via What’s App in groepsverband in een besloten groep.

Neem contact op voor meer informatie en/ of een vrijblijvende offerte. 

Gezondheidschecks

In deze huidige tijden wordt het hebben van een gezond gewicht en een goed werkend immuunsysteem voortdurend onder de aandacht gebracht. Een gezond gewicht en lekker in je vel zitten zijn tekenen van het lichaam dat het in balans is, al spelen hierbij ook nog vele andere zaken een rol, zoals een goede mentale gezondheid en een goede bloeddruk. Voor medewerkers bij bedrijven wordt een gezondheidscheck aangeboden waarbij o.a. wordt gekeken naar gewicht, vetpercentage, metabole leeftijd, buikvet, spiermassa en calorieverbruik in rust. Bloeddrukmetingen, cholesterol- en glucosemetingen en stress/mentaal balans onderzoek behoren ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie en/ of een vrijblijvende offerte.