Speciaal voor jou

Individuele begeleiding

Ga je voor individuele begeleiding en wil je graag coaching op maat,  dan kun je een afspraak maken en zullen we samen jouw doelen bepalen en een plan opstellen om jouw doel te bereiken. Passend bij de persoon die jij bent en wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om aankomen of afslanken, meer energie, een gezond ontbijt, betere sportprestaties of een stralende huid (of een combinatie ervan), beter omgaan met stress en leren ontspannen, ik kan je helpen. Met of zonder Herbalife.

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

De GLI BeweegKuur is een gecombineerde leefstijlinterventie voor mensen met overgewicht die aan de slag willen met een gezondere leefstijl en wordt uitgevoerd in samenwerking met fysiotherapie Hoog Lede. 

Gedurende twee jaar ga je individueel en in groepsverband aan de slag met een leefstijlcoach, fysiotherapeut en diëtist.

Het idee is dat jij je fitter gaat voelen en gezonder gaat leven door meer te bewegen, anders te eten en gezondere keuzes maakt. Deelnemers van de GLI Beweegkuur merken dat ze hierdoor makkelijker bewegen en meer energie hebben. Gezamenlijk werken we aan een gezondere leefstijl en is er mogelijkheid om samen in beweging te komen. Doordat je 24 maanden onder begeleiding bent van drie professionals zal je beter in staat zijn de veranderingen vol te houden.

De GLI BeweegKuur wordt vergoed met een verwijzing van uw huisarts in de volgende gevallen: 

– BMI tussen 25 en 30 in combinatie met een grote buikomvang (≥ 88 cm voor vrouwen; ≥ 102 cm voor mannen) en/of een andere chronische aandoening.
– BMI tussen 25 en 30, met een normale buikomvang, i.c.m. een andere chronische aandoening (zoals bijvoorbeeld hart en vaatziekten of diabetes type 2) .
– Vanaf een BMI  van 30, ook met ‘normale’ buikomvang. 

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact op.

Herbalife 21 dagen challenge

Houd jij van een uitdaging en wil je in groepsverband 21 dagen de ultieme uitdaging aan gaan om alleen maar gezond te eten en leven en zo jouw lichaam nog fitter en gezonder (en slanker/gespierder) te krijgen?
Vraag dan naar de voorwaarden voor deelname. De begeleiding vindt 1 op 1 plaats met je coach en online via Facebook of What’s App in groepsverband in een besloten groep. De eerstvolgende challenge start op maandag 10 januari 2022.

Herbalife Weight Loss Challenge

Wil jij graag meer leren over gewichtsverlies en in een groep voor jouw afslankdoel gaan? Doe dan mee met de 8 weken durende online Weight Loss Challenge waarbij je wekelijks korte, 1 uur durende, informatiesessies bij woont en met elkaar ervaringen uitwisselt met als doel ,jouw ultieme afslankresultaat bereiken. Het spelelement maakt deze challenge extra uitdagend.

Online afslanktraining

Samen op een leuke manier afslanken en leren op gewicht te blijven door een gezondere leefstijl en voorkomen van emotie- en stresseten. De training bestaat uit maximaal 10 deelnemers zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient en omvat 5 individuele en 5 online trainingssessies waar ook tijd en ruimte is voor het delen van ervaringen. Daarnaast is er een groepsapp waar iedereen elkaar kan ondersteunen en waar je tips krijgt.

Online training stress de baas

Herken je voor jezelf dat je stress gevoelig bent en wil je graag leren beter omgaan met stress en tegenslag in het leven? Dan is deze training echt iets voor jou. In een kleine groep behandelen we thema’s rondom stress en bespreken we met elkaar de mogelijkheden om met deze door jullie zelf ingebrachte situaties om te gaan. Ik werk met de zeer succesvol gebleken RET en ACT methode. Buiten de trainingen om ga je zelf actief met het geleerde aan de slag waardoor je aan het eind van de training in staat bent effectiever om te gaan met stressvolle situaties.