N.a.v. bedrijfstrainingen: Goede training met duidelijke info – leuke training –  bedankt en ga zo door – goed gedaan, wel veel informatie in een kort tijdsbestek – duidelijk en bondig – duidelijke en heldere workshop – lekker vlot en niet te dwingend (je moet dit je moet dat) TOP – veel goede informatie – meer tijd en aandacht voor hoe je de balans vindt tussen werk/privé, eten, bewegen etc. – de training was eigenlijk te kort/ ging voor mij niet genoeg de diepte in omdat ik al redelijk veel wist. Wel een goede basistraining – goed en duidelijk verhaal! 1,5 uur had langer gemogen – praat duidelijk, goed verstaanbaar. Tempo was goed – goede duidelijke presentatie. Tip: dieper op bepaalde onderdelen ingaan – vond het een fijne en verhelderende training – duidelijke presentatie – voldeed aan verwachting, veel tips – goede dagelijkse voorbeelden uit de praktijk – goed gedaan! – goed, begrijpelijk gepresenteerd met duidelijke (makkelijke) voorbeelden – rustig en eerlijk verhaal – duidelijk goed verhaal – ga zo door, heel interessant – soms erg snel, veel dia’s – goed, niet te langdradig. Compact – lekker duidelijk en basic – lekker vlot tempo.

Ik heb een hele goeie ervaring met Karin! Ik kon voorheen nooit afvallen, had alles geprobeerd. Met haar hulp ben ik 7 kilo afgevallen in 2 maanden, waarvan 5 kilo vet. Ik voel me beter dan ooit! Ze is super klantvriendelijk en heeft veel kennis over afvallen. Ik zou haar dan ook zeker aanraden! (Gonca Kilic)

Zeer professionele begeleiding, altijd een luisterend oor. Prima producten, zijn zelfs erg lekker. Herbalife is goed vol te houden en zeer variërend. (Emmy)

Altijd vriendelijk en meedenkend, maar wel duidelijk. Is betrokken bij jou en hoe het met je gaat. Persoonlijk moet ik veel afvallen. Ik word hierbij geholpen en gevolgd zonder standjes te krijgen als het even niet lukt. Karin kijkt dan met je mee waar je verandering kunt aanbrengen zonder dat je daar vreselijk ongelukkig van wordt. Voor mij werkt dit erg stimulerend. En daardoor houd ik het ook vol. (Juffie GB)

De 21 dagen challenge heeft mij echt geholpen om een langere periode alleen gezonde voeding tot me te nemen. Het met elkaar doen stimuleert om het vol te houden als het af en toe moeilijk is. Het dagelijks contact via de app is een goed middel. Ook het uitwisselen van lekkere recepten is een voordeel om de variatie in het eten te houden. 21 dagen is een goede periode om echt resultaat te zien (in gewicht en centimeters) en voelen (vitaal voelen). Karin is een goede coach die goed kan adviseren over de samenstelling van de voeding die bij jou past. Ze doet dit heel betrokken, duidelijk en met de nodige humor. Respect dat ze ook zelf iedere keer meedoet aan de challenge. Het is prettig dat je bij haar kunt laten wegen en meten. (Marieke Bank n.a.v. de 21 dagen challenge)

De 21 dagen challenge houd je allert t.o.v. wat je heel de dag eet. Mensen in de app zijn stuk voor stuk positief ingesteld. Karin helpt op de momenten dat je het moeilijk hebt. Het gebruik van de Herbalife producten zit zo in mijn systeem dat het niet moeilijk was om vol te houden. Ik weet wel (en eigenlijk wist ik dit al) dat een groepsapp niet mijn ding is (anoniem n.a.v. de 21 dagen challenge)

Wil je een enthousiaste coach en een betere, gezondere versie van jezelf worden? Meld je dan aan. Karin is echt fantastisch! In 12 weken meer leren over de invloed van voeding, emoties en stress op je lichaam en dat je dat kan veranderen. (Diana Kaijen n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Karin is super enthousiast en weet je te motiveren. Ik heb het als prettig en leuk ervaren om 21 dagen bewust(er) met voeding om te gaan. (Joke Korteweg n.a.v. de 21 dagen Challenge)

Het was leuk om te doen. Je hebt veel steun aan elkaar. Iedereen hielp elkaar en je kreeg veel tips. Fijn dat er een ander moment mogelijk is als je in het inloopuur niet kan. Ik ben blij met het resultaat en ga zeker nog eens mee doen. (Sharlynn van Genderen n.a.v. de 21 dagen Challenge)

Karin is een enthousiaste, realistische coach gebleken. Ze gaf me advies, een steuntje in de rug als het afvallen even stilstond en veel professionele achtergrond informatie. Dat alles gepaard met de nodige humor. Haar bruikbare tips hebben me geholpen om over te schakelen op gezondere voeding en van mijn suikerverslaving af te komen. Ik heb tot de voorlaatste dag op het punt gestaan de WLC af te zeggen. Dat groepsgebeuren en gezeur over afvallen is niks voor mij. De verplichting van 12 avonden stond me ook tegen. Maar ik ben zo blij dat ik wel ben gegaan. De groep was leuk, inclusief 3 mannen, veel humor, veel tips/recepten van de andere deelnemers. Mijn doel was terug te gaan naar een normaal BMI. Ik ben zielsgelukkig met de kilo’s die ik in 3 maanden ben kwijt geraakt. De volgende (even moeilijke) uitdaging is dit vasthouden. Maar ik ben ervan overtuigd dat met Karin’s coaching dit gaat lukken (anoniem n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Ik leerde tijdens de Weight Loss Challenge mijn levensstijl te veranderen, dat het voor meer mensen een uitdaging is om gewoontes te veranderen, gezond te leven. Ik vond de informatie belangrijk, de prettige sfeer en de wekelijkse ‘controle’ een stok achter de deur. Heel veel complimenten, Karin is een geweldige coach die in je blijft geloven. ( H. Munne n.a.v. de Weight Loss Challenge)

De app werkt heel goed en motiverend. Het posten is een goede manier om iedereen goed wakker te houden, te inspireren of te motiveren. De groepsgrootte was goed en gezellig. Meer mensen zou denk ik zelfs nog wel lukken. Het is goed vol te houden doordat je veel ideeën en tips krijgt over wat je kan eten of voor beweging. (Yara Ras n.a.v. de 21 dagen Challenge)

De Weight Loss Challenge is een aanrader voor iedereen die gezonder wil eten en gewicht wil verliezen. Ik heb er een hoop van geleerd en kilo’s ermee verloren. Zonder een goede coach had ik het niet gered. Super begeleiding, gezellig en lekkere recepten. (Irene Bruinooge n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Het is zeker een aanrader. In het begin vond ik het best een opgaaf om elke dag te posten. Maar zag dat dit eigenlijk wel heel belangrijk is. Dit hield jezelf ook gemotiveerd en bewust. Leuk met de voor en na foto’s. Hierdoor zag ik dat ik een heel goed resultaat heb behaald. Herbalife producten vind ik lekker en kun je ook combineren in een heleboel recepten. Door deze challenge heb ik geleerd dat je goed kan variëren en er een heleboel lekkere keuzes zijn. Dankjewel Karin voor je goede begeleiding en goede tips. (Janine de Ru  n.a.v. de 21 dagen Challenge)

Ik leerde tijdens de Weight Loss Challenge over gezonde eetgewoontes, ik kreeg goede en duidelijke uitleg en een vriendelijke benadering en de duur van de cursus is mooi zodat je je aandacht erbij kunt houden (anoniem n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Ik zou iedereen aanraden met de 21 dagen challenge mee te doen als je een zetje wilt in gezond leven, energieker worden en meer conditie krijgen. Want ja je moet het allemaal zelf doen, maar de groep stimuleert je in doorzetten en helpt je over de zware momenten heen. Het contact via de app was positief en het bleef ook positief. Dat geeft een boost om door te gaan en er plezier in te hebben. Er werden ook leuke geintjes gemaakt op z’n tijd, wat goed paste bij de groep. Het is fijn dat het begin en eindpunt gemarkeerd is met een meet en weeg moment, heel makkelijk om dat bij Karin thuis te doen…je ziet ook gelijk wat van je lotgenoten. Karin gaf geregeld een stukje “theorie” waardoor je weer weet waarom je zo leeft, eet en slaapt. En dat helpt weer om gezonde en verstandige keuzes te maken. Ik ontbijt al 6 jaar met Herbalife, dat bevalt mij prima. Ik heb een vol gevoel en krijg alvast een berg gezondheid binnen. Met de challenge ben ik ook de proteïnerepen gaan gebruiken. Dat is lekker als tussendoortje als ik onderweg ben. Deze 3 weken hebben mij weer een fitter en energieker gevoel gegeven, waarbij ik gewoon lekker kon eten en de overbodige koolhydraten niet heb gemist. Ik heb er ook weer meer conditie door gekregen omdat ik ook iedere dag in beweging moest (van mezelf). En dat had ik nog wel even nodig om in juni de Roparun te kunnen fietsen. (José n.a.v. de 21 dagen Challenge)

De groepsapp was groot, daardoor gezellig en effectief. Ik vergat het wel af en toe en dus denk ik dat Karin goed bezig is geweest door mij te herinneren, naast haar tips uiteraard. De duur van de Challenge was goed vol te houden en doordat iedereen actief bleef is het ook positief gebleven. Ik ben gezonder, minder calorieën, beter verdeeld over de dag en voedingsrijker gaan eten. Top! (Richard de Wit  n.a.v. de 21 dagen Challenge)

Veel informatie, motivatie -steun van medekandidaten, veel geleerd over voeding, bewegen, juiste balans, de motivatie om door te gaan was steeds aanwezig doordat je het met elkaar doet, Karin, super gedaan weer! Complimenten. (anoniem n.a.v. de Weight Loss Challenge)

De 21 dagen challenge is een aanrader. Dagelijks contact met mede challenge deelnemers. De app groep werkt stimulerend. Meten en wegen 1x per week is prima te doen. De 21 dagen vliegen zo om. Prima te combineren met werk en privé. Het heeft mij opgeleverd dat ik mij fitter en sterker voel. Geen drang meer naar zoet heb. Nieuwe mensen leren kennen. Herbalife was een belangrijk onderdeel van de challenge. Met een prima begeleiding van Karin. (Petra Onnink n.a.v. de 21 dagen Challenge)

Als coach is Karin geweldig. Ze motiveert ons geweldig en door de proeverijen kwamen we in aanraking met veel producten. (Magda Dubbeldam n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Een prettige coach, positief ingesteld. Duidelijk in de communicatie, dat is fijn. De proeverijen zijn een leuke bijkomstigheid. Ik ben helemaal van de suikers af, hoop het ook vol te kunnen houden! Voor wat betreft kennis en aanpassingen: Ik ben nog bewuster gaan kijken naar ‘gezonde’ voeding, afgekickt van suikers, eet kleinere porties qua salades. (Najesca Wernet  n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Complimenten: goede uitleg over voeding – wat voeding in je lichaam doet. Goede en duidelijke lessen met wekelijkse weegmomenten. (Erik Visser n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Ik vond het super om mee te doen en zal het zeker aan anderen aanbevelen. Je leert hierdoor gestructureerd te eten en je verdiept je meer in WAT je eet. De Herbalife producten zijn zeker een goed hulpmiddel. De duur van 21 dagen is goed te doen (6 weken zou voor mij persoonlijk te lang zijn). Het verplicht posten (waar ik eigenlijk niet zo van ben) ging eigenlijk vanzelf. Uiteindelijk app je meer dan 1x per dag. Dat komt mede door het enthousiasme van iedereen. Je kreeg het gevoel alsof je iedereen kent (ik ken dus gewoon niemand haha). Het aantal deelnemers aan deze challenge was goed, meer deelnemers zou ik teveel vinden, daar je dan het app verkeer niet meer kan overzien. Mijn complimenten aan jou Karin! Je bent heel betrokken en niets is je teveel. Je weet op de juiste momenten een tip of compliment te geven. Je kennis van voeding is super. (Arja van Krimpen  n.a.v. de 21 dagen Challenge)

Ik verwachtte dat het zwaar zou zijn maar door deze groep viel het wel mee. Een leuke groep, leuk dat iedereen zo positief was en elkaar hielp. De coach was geweldig, staat altijd klaar. De app was ideaal, nieuwe recepten gekregen en goed dat je elke dag iets moest plaatsen, dan ben je er nog meer mee bezig. (anoniem n.a.v. de 21 dagen Challenge)

Karin Ras is een zeer goede coach, weet ontzettend veel over voeding en gezondheid. (Jacqueline Verdonck n.a.v. de Weight Loss Challenge)

Karin heeft mij erg geholpen de knop om te zetten en niet te gaan crash diëten maar op deze manier gezond bezig te zijn. (anoniem n.a.v. de Weight Loss Challenge)