Karin de Boer – Leefstijlcoach

Mijn naam is Karin de Boer en in maart 2013 ben ik in aanraking gekomen met een Leefstijlcoach die ook werkte met de producten van Herbalife. 
 
Ik werkte toen nog als HR adviseur. Door een ongeval tijdens het paardrijden had ik een whiplash opgelopen en moest ik door de gevolgen hiervan op zoek naar een andere baan. Ik wilde “iets” doen met het coachen van mensen. Zeer sceptisch begonnen met het eten van het Herbalife ontbijt en daarnaast mijn voeding en leefstijl aangepast, ik was namelijk nogal suikerverslaafd ;).
 
Binnen een maand merkte ik verschil. Ik werd fitter en voelde me veel lekkerder in mijn vel. Dat gunde ik anderen ook. Zo ben ik gestart als coach en in mijn omgeving zagen mensen het verschil in mij en zij werden mijn eerste klanten. Ondertussen heb ik in de afgelopen jaren al vele mensen mogen helpen bij het bereiken en behouden van hun doelen, of dat nou op het gebied is van vitaliteit, gewichtsbeheersing of sportprestaties. Iedere dag is weer een feestje en onderdeel mogen zijn van dit proces, de blijdschap en trots als mensen hun resultaten zien is super! 

Sinds 2019 bied ik ook algemene leefstijl begeleiding, zowel voor particulieren als bij bedrijven, omdat een gezonde leefstijl breder is dan alleen voeding en ik ook graag mensen wil helpen die geen behoefte hebben aan voedingssupplementen. Begin 2021 heb ik in dit kader ook de HBO opleiding Leefstijlcoach afgerond. Vele bedrijven weten mij ondertussen al te vinden en de waardering voor de trainingen en coaching liggen op een 8,5. In samenwerking met fysiotherapie Hoog Lede in Vlaardingen ben ik ook GLI Beweegkuur coach.
 
Naast mijn passie voor een gezonde leefstijl en het begeleiden van klanten en (medewerkers bij) bedrijven, werk ik ook nog een dagdeel per week in een asiel waar ik actief ben als hondentrainster. Zelfstandig ondernemer zijn geeft mij de vrijheid om dit dankbare vrijwilligerswerk te doen en daarnaast geniet ik volop van mijn gezin, want ik ben vrij om mijn eigen tijd en agenda in te delen. Zo heeft iets naars (het ongeval) mij nu zoveel moois opgeleverd. Zonder de val van dat paard had ik nu niet de leukste baan gehad die er is.

Karin de Boer
Maaskantveld 24
2992 HM Barendrecht
Nederland

T: 0646364183
E: info@bodymatchint.nl
KVK: 59169168
BTW: NL001965488B86