Het bedrijf en merk Herbalife 

Herbalife is één van de grootste en meest succesvolle voedingsbedrijven ter wereld. Het succes van Herbalife is gebaseerd op de unieke voedingsproducten op basis van kruiden. Je zou kunnen zeggen dat Herbalife gezonde voeding eenvoudig heeft gemaakt. Geen kuur of dieet, maar uitgebalanceerde voeding als aanvulling op onze hedendaagse voeding, die veelal niet meer voldoet aan de normen. Tientallen miljoenen mensen over de gehele wereld weten inmiddels al dat Herbalife werkt. Jij nog niet? Eet het en je weet het! Vraag bijvoorbeeld eerst eens een proefpakket aan.

Wat Herbalife verder uniek maakt is de wijze waarop de producten zich over de wereld verspreiden. De producten worden namelijk niet verkocht via winkels, maar via een wereldwijd netwerk van zelfstandige coaches. Wij zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die precies weten hoe je de producten moet gebruiken om de beste resultaten te behalen. Daarnaast hebben wij geleerd hoe we mensen kunnen helpen en begeleiden bij het aanleren van een gezonde en actieve levensstijl.

In marketingtermen noemen we dit Netwerkmarketing of Aanbevelingsmarketing. Herbalife  is een gerenommeerd en beursgenoteerd bedrijf, met vestigingen in meer dan 90 landen over de gehele wereld. In al deze landen zijn zowel de producten, als ook het marketingconcept door de overheden goed bevonden.

Het succes van Herbalife is ronduit spectaculair. De omzetgroei breekt record op record en het leuke is, dat jij kunt meeliften op dit succes.