De diensten van Body Match Int. voor werkgevers

Bedrijfstraining

Als goed werkgever wil je het beste voor je medewerkers op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Om medewerkers bewust te maken van de invloed van leefstijlkeuzes (bewegen, stress, roken, alcohol, voeding en ontspanning) op de gezondheid  en vitaliteit, biedt Body Match Int. op maat gemaakte leefstijl trainingen en workshops.  De trainingen worden gemiddeld met een 8,1 gewaardeerd. De trainingen worden bij voorkeur in kleine groepen gegeven omdat dit zorgt voor een grotere betrokkenheid van de deelnemers. Lezingen behoren ook tot de mogelijkheden indien het wenselijk is in korte tijd veel mensen tegelijk te informeren.
N.B.: Deze trainingen zijn leefstijl brede trainingen en staan los van mijn werk als voedingscoach met de producten van Herbalife.

Daarnaast bied ik ook online trainingen aan op het gebied van afslanken, omgaan met stress en thuiswerken. Uiteraard behoort maatwerk bij alle trainingen tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie en/ of een vrijblijvende offerte. 

Individuele begeleiding

Een andere mogelijkheid is individuele begeleiding van medewerkers die extra ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van leefstijlkeuzes (bewegen, stress, roken, alcohol, voeding, ontspanning) om daardoor duurzaam inzetbaar te worden/ blijven en een vitaal leven te leiden. 
Samen met de medewerker wordt onderzocht op welke vlakken verbetering wenselijk is en vervolgens wordt er een concreet actieplan opgesteld om stapsgewijs toe te werken naar een gezonde levensstijl. 
Deze interventie wordt ook vaak toegepast bij medewerkers met een hoger ziekteverzuim dan wel leefstijl gerelateerd ziekteverzuim.

De kosten van individuele begeleiding bedragen €300,= per maand excl. BTW.

Aanmelden