START VANDAAG MET JOUW BUSINESS

Begin je eigen bedrijf met Herbalife Nutrition – een van ’s werelds meest toonaangevende merken voor directe verkoop. Profiteer van ons bewezen succes als marktleider en van tientallen jaren ervaring in de voedingssupplementensector en leg de basis voor jouw eigen business. Neem contact op om zelf te kunnen starten.

JE BENT JE EIGEN BAAS

Bepaal je eigen uren en werk waar je maar wilt. Het is bewezen dat flexibiliteit een enorm positieve invloed heeft op de werk/privé balans, dus een kans als deze is wellicht precies wat jij nodig hebt. Stel je team samen en bouw een onderneming op die past bij jouw levensstijl.

GOLD STANDARD GARANTIE

Onze Gold Standard inzet is erop gericht om jou te helpen groeien. Het betekent dat we gemakkelijk zijn om mee te werken, volledig transparant zijn en goede voorwaarden kunnen bieden om jouw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

  • Lage opstartkosten: Geen minimale bestellingswaarde of verplichting tot aankoop van verkoop- of bedrijfshulpmiddelen.
  • Geld-terug-garantie: 100% restitutie op het Herbalife Nutrition Member Pack als het lidmaatschap om welke reden dan ook binnen 90 dagen wordt geannuleerd.
  • Volledige zakelijke transparantie: Duidelijke en nauwkeurige zakelijke informatie over uw potentiële inkomsten.
  • Restitutiegarantie: voor eventuele geannuleerde lidmaatschappen is er 100% restitutie op alle onverkochte producten die binnen 12 maanden zijn gekocht


MAAK ONDERDEEL UIT VAN ONZE COMMUNITY

Deel jouw passie met miljoenen gelijkgestemde voedingsliefhebbers over de hele wereld. Profiteer van deskundige training, ondersteuning en toegang tot producten die zijn ontwikkeld door vooraanstaande voedingsdeskundigen. Onze producten zijn niet verkrijgbaar in winkels of supermarkten – ze worden uitsluitend verkocht via een netwerk van onafhankelijke Herbalife Nutrition Members. 

HELP MENSEN VERANDEREN

Er schuilt een coach en mentor in jou. Help klanten oude gewoontes te doorbreken, hun voeding te verbeteren en een gezonder en actiever leven te leiden. Het unieke aspect van de zakelijke mogelijkheid van Herbalife Nutrition is de waarde die klanten hechten aan hun coach en distributeur. Word vandaag nog lid van onze community en maak het verschil.

Deze zakelijke mogelijkheid word je aangeboden door Onafhankelijk Herbalife Member Karin de Boer. 

Interesse? Neem contact op en ik vertel je graag meer over de mogelijkheden voor jou.